Збір лідерів у МДЦ “Артек”

У Міжнародному дитячому центрі «Артек» стартував XІ міжнародний навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування Києва. Учасниками збору стали 300 учнів 8-11 класів столичних шкіл, у тому числі і наші гімназисти. Два тижні на березі Чорного моря старшокласники провели у поєднанні активного відпочинку, творчості та реалізації дитячих ініціатив.

Тривав зліт юних активістів до 15 вересня. Протягом трьох днів в рамках Школи управлінської майстерності відбувалися цікаві тренінгові заняття, ділові ігри, майстер-класи, організаторами яких були представники «Клубу лідерів-випускників» молодіжної громадської організації «МоКоLaD».

Крім того, у програмі навчально-оздоровчого збору «Лідер-2013» відбулися: презентація лідерських районних делегацій «Нова лідерська хвиля «Артек»-2013», творча станційна гра «Гонка за лідером», екологічний модерн-квест «Зелена планета», вечірня програма «І допоки наша пісня лине, буде Україна на Землі», фестиваль-конкурс артеківських пісень «Артек наповнює вітрила», конкурс на кращу фото-, відеопрезентацію «Лідерський «Артек», тематична вечірка у стилі Майданс-шоу «У ритмі танцю крізь світ кіно» та багато іншого.

Лідери Дарницької районної Ради старшокласників “СТРІЛА” представили свій регіон достойно. Кожен із них мав можливість проявити себе. Від Скандинаської гімназії їздили двоє лідерів шкільного самоврядування Опря Дар’я (11-А), Медведєв Григорій (11-В), які протягом року працювали у районі та гідно захищали честь школи. Вся Рада старшокласників стала однією великою дружньою родиною. На жаль, для багатьох лідерів це був останній виїзд до Артеку, але, не зважаючи на це, учні і в подальшому житті залишаться друзями.  

Збір лідерів у МДЦ “Артек” Збір лідерів у МДЦ “Артек” Збір лідерів у МДЦ “Артек”

<< Назад