Учнівська конференція МАН

Учнівська конференція МАН

08 грудня 2010 р. у гімназії відбулася щорічна науково-практична конференція із захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН. На конференції були присутні учні − члени гімназійного наукового товариства «Ерудит», учителі, батьки.

З кожним роком зростає кількість гімназистів, які беруть участь у науково-дослідницькій діяльності, у роботі ШНТУ «Ерудит», яка надає багато переваг: це і можливість розширити обсяг знань, які виходять за межі шкільних програм і підручників, допомагає поринути у світ досягнень науки, техніки, культури; навчитися самостійно здобувати інформацію; аналізувати й робити висновки; вільно і грамотно висловлюватися під час публічного захисту своїх досліджень, і, нарешті, здійснити усвідомлений вибір майбутньої професії, в т.ч. наукової.

Після урочистої частини відбувся захист науково-дослідницьких учнівських робіт у секціях української літератури, історії, правознавства, літературної творчості та журналістики, фізики, хімії, економіки, біології, географії, медицини.

Теми робіт, які обрали учні для дослідження, були цікавими та актуальними. Більшість досліджень відзначалася послідовністю викладу матеріалу, належною аргументацією.

Кращі учнівські роботи будуть представлені на І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Учнівська конференція МАН

учнівська конференція в скандинавській гімназії

науково-практична конференція

конференція МАН

захист робіт МАН

скандинавська гімназія, захист робіт

Всеукраїнський конкурс-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

<< Назад