У новий навчальний рік – з новими партами

13 липня до нашої гімназії завітав гість – Богдан Гребенюк, лідер Дарницької районної організації політичної партії «Фронт Змін». На перше знайомство зі Скандинавською гімназією він приїхав не з порожніми руками: подарував навчальному закладу 20 нових парт зі стільцями, яких вистачило, щоб умеблювати цілий клас.

Будь-якому навчальному закладу Києва потрібне додаткове матеріально-технічне оновлення. І хоч у порівнянні з іншими школами столиці Скандинавська гімназія є достатньо оснащеною, допомога небайдужих людей завжди доречна. Директор Скандинавської гімназії Тетяна Едуардівна Пушкарьова висловила подяку Богданові Гребенюку за підтримку, яку він надав навчальному закладу.

«Від умов, у яких навчаються наші діти, залежить рівень їх успішності, адже набагато легше концентруватися на темі уроку, якщо почуваєш себе комфортно», - вважає Богдан Гребенюк. Він переконаний: якщо кожен з нас буде намагатися за мірою можливостей допомагати іншим, то життя усіх людей стане кращим, добрішим, світлішим.

Саме тому Богдан Гребенюк вже протягом останніх трьох років реалізує в районі соціальні проекти, до яких залучає усіх охочих. Наприклад, у його офісі на вулиці Драгоманова, 17 ведеться постійний збір допомоги школі-інтернату для дітей з вадами розвитку, який знаходиться в нашому районі. Люди приносять одяг, предмети побуту, іграшки, книжки тощо, за що маленькі вихованці дитбудинку дуже вдячні. Допомагає молодий політик і стареньким людям: юристи, які працюють в його офісі, надають пенсіонерам консультації щодо підвищення пенсії, що для немолодих людей дуже важливо. За ініціативи Богдана Гребенюка у районі діє програма «Час жити» для людей похилого віку, яка збирає пенсіонерів у клуби за інтересами.

Слід зауважити, що Скандинавська гімназія – її високопрофесійний педагогічний колектив, традиції, матеріально-технічне оснащення – справила на Богдана Гребенюка дуже позитивне враження. Помітивши зацікавлений погляд гостя, керівництво гімназії влаштувало для нього справжню екскурсію, показуючи приміщення гімназії, сучасні та просторі класи, спеціалізовані кабінети, актову та спортивну зали, їдальню. Особливу увагу Богдана Гребенюка привернули сучасні данські, фінські, шведські підручники, за якими здійснюється навчання – адже аналогів таких підручників (вітчизняного виробництва) в Україні поки що немає.

«Знайомство зі Скандинавською гімназією стало для мене справжнім відкриттям. Дуже приємно, що в Києві є навчальні заклади, у яких діти мають усі умови до отримання знань високого рівня. Звісно, це – заслуга керівництва гімназії, насамперед, її директора Тетяни Едуардівни Пушкарьової, яка усім серцем переймається проблемами свого навчального закладу та щодня намагається зробити більше для своїх учнів. Рівень знань, який дає Скандинавська гімназія, достатній для того, щоб вступити до найкращих вищих навчальних закладів України і Європи. Хочу подякувати усьому педагогічному колективу Скандинавської гімназії за те, що готуєте нам достойну зміну: адже серед ваших випускників – майбутні відомі економісти, науковці і політики»,  – наголосив Богдан Гребенюк.

У новий навчальний рік – з новими партами

У новий навчальний рік – з новими партами

У новий навчальний рік – з новими партами

<< Назад