Районний семінар психологів

Районний семінар психологів

2 лютого в Скандинавській гімназії відбулося засідання клубу психологічного комфорту за темою «Створення психологічного комфорту та профілактика негативних явищ серед підлітків та молоді як один із напрямків психологічної допомоги дітям у кризових станах».

У заході взяли участь методист з психології та соціальної роботи РНМЦ Дарницького району Касьяненко Т.І., аспірантка Інституту психології ім.Г.С.Костюка НАПН України Жмалій І., психологи Скандинавської гімназії Брюханова А.В., Степанець Н.В., практичні психологи навчальних закладів району.

Учасникам семінару було представлено виставку шведського психолога і фотографа, члена Національної Ради Швеції «За суспільство без наркотиків» Марії Сьодерберг «Наркотик – убивця!», яку за підтримки міжнародної програми ПРООН «Рівний - рівному» провели старшокласники. Під час круглого столу районні психологи обмінялися думками щодо системи профілактичних заходів з використанням досвіду міжнародних програм, а також обговорили питання звітності практичного психолога системи освіти.

Районний семінар психологів

Семінар психологів

Засідання клубу психологічного комфорту

Клуб психологічного комфорту

Районний семінар психологів в Скандинавській гімназії

<< Назад