Профспілковий урок

Профспілковий урок

12 травня 2010 року для учнів 9-х класів Скандинавської гімназії відбувся відкритий профспілковий урок на тему «Першотравень і профспілки. Традиції і сучасність». Урок проводила вчитель-методист Брикова Любов Олександрівна.

На уроці була присутня Волинко Ірина Костянтинівна – завідуюча оргвідділом Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

До  уроку старшокласники готувалися заздалегідь. Учні 9-В класу взяли інтерв’ю у своїх батьків, родичів, знайомих на тему «Профспілки у нашому житті». Учні дослідили історію створення професійних об’єднань, починаючи з ХІХ століття, а  також історію свята Першотравня. Цікавим для старшокласників став виступ голови профспілкового комітету Скандинавської гімназії Павленко Ольги Миколаївни, яка відповіла на запитання гімназистів. Особливо зацікавили учнів умови праці неповнолітніх.

Проведення таких занять є надзвичайно важливим для учнів, тому що знання і практичні навички, отримані під час профспілкових уроків стануть надзвичайно корисними у їхній майбутній трудовій діяльності.

<< Назад