Нестандартні уроки англійською

Нестандартні уроки англійською

У рамках фестивалю іноземних мов у квітні  2011 р. під керівництвом вчителя англійської мови Котової О. І.  було проведено нестандартні уроки англійською мовою з теми «Людина та її кар'єра». Учні 9-х класів брали активну участь в уроках-обговореннях, тому що ця тема є надзвичайно актуальною для гімназистів, оскільки більшість дев'ятикласників саме зараз постають перед питанням вибору професії та свого майбутнього шляху в житті.

Учням був запропонований тест на визначення майбутньої професії, отже кожен дізнався про можливі сфери діяльності  відповідно до своїх здібностей. Гімназисти мали змогу ознайомитися зі структурою основних документів при прийомі на роботу, а саме резюме та характеристикою,  та попрактикувалися у їхньому написанні та оформленні. Кращі роботи були оцінені найвищим балом.

Під час заходу було звернено увагу також на особливості проведення співбесіди при прийомі на роботу. Крім цього, учні підготували цікаві доповіді та проекти про різні  професії у світі і висловили свої думки щодо переваг та недоліків кожної з них. Учнями був запропонований перелік найпрестижніших професій в нашій країні, відповідно до складності роботи.

Нестандартні уроки англійською

Учні 9-х класів

уроки-обговорення англійською

Нестандартні уроки-обговорення англійською

Визначення майбутньої професії

<< Назад