Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру

19-20 вересня 2013 року команда Скандинавської гімназії у складі учнів 11-В класу (Краєв Олександр, Халмірзаєва Катерина та Гущенко Максим), 10-Б класу (Шабалков Роман, Скворцова Марина, Федорняк Олег) та учениці 8-А класу Федоровської Єлизавети разом із заступником директора Мельник Н.В.та вчителем інформатики Горбуновою Є.В. відвідали сш № 12 м.Конотопа та взяли участь у дводенній конференції під назвою «Х+У=РЕАСЕ», присвяченій Міжнародному Дню Миру.

Упродовж цих днів учасники конференції спілкувались із представником Туреччини Сайм Серінч (Bilgic Rehabilitation ctnter physical therapist.), помічником з питань взаємодії з громадськістю Представництва ООН в Україні Йоганною Пухакка, а також із головою представництва ЮНІСЕФ  в Україні  Юкіе Мокуо. Щоб збадьорити учасників конференції, організатори провели декілька цікавих ігор на розвиток комунікативних можливостей та пам’яті.

У перший день нашій команді випала можливість представляти миротворчий корпус. На другий день до школярів завітала Пухакка Йогана, яка відповіла на різні запитання учасників конференції стосовно роботи ЮНІСЕФ. Згодом всіх учасників було поділено на дві команди із завданням: створити проект на тему «Святкування Дня Миру». Далі кожна команда презентувала свій проект. Під вечір учням влаштували перегляд фільмів на тему правової гендерної нерівності.

За ці дні кожен із старшокласників Скандинавської гімназії набрався чимало досвіду, отримав корисні знання та багато позитивних емоцій. Ця конференція дала нам змогу знайти нових гарних друзів і цікаво провести час. Чекатимемо з нетерпінням наступної зустрічі!

Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру
Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру Молодіжна науково-практична конференція до Міжнародного Дня Миру

<< Назад