Модель ООН – 2010

Модель ООН – 2010

З 19 до 21 березня відбувалася V Регіональна конференція старшокласників "Модель ООН. Київ – 2010". "Модель ООН" – це міжнародна освітня програма, яка надає можливість старшокласникам поринути у світ політики та дипломатії, ближче ознайомитися з діяльністю ООН шляхом імітації роботи Генеральної Асамблеї, комітетів та комісій ООН. Команда Скандинавської гімназії четвертий рік поспіль бере участь у конференції.

Цьогорічними учасниками гри стали учні гімназії Бакум Анастасія, Гура Олександр, Петриченко Катерина, Темний Роман, Сокур Анна та Стеценко Володимир. На засіданнях Генеральної Асамблеї, комісій та комітетів старшокласники розглянули провідну тему конференції: "Світова спільнота – гарант збереження біорізноманіття для стійкого розвитку людства".

Під час гри-конференції делегація гімназії шляхом дискусій та дебатів брала участь у вирішенні глобальних проблем людства, а саме: проблем екології. Конференція "Модель ООН. Київ – 2010" виявилася дуже корисною для учнів. Старшокласники вчилися чітко, логічно і ґрунтовно висловлювати власні думки, розуміти особливості світової політики, демонструвати ораторські, дипломатичні та комунікативні навички.

<< Назад