До свята Великодня

До свята Великодня

Скоро наближається довгоочікуване свято – Великдень. Для більшості людей воно має велике значення і в кожній країні є свої традиційні символи і атрибути. Так, в Німеччині символом Великодня є пасхальний заєць, який, за повір’ям, приносить людям пасхальні яйця у знак добробуту та гармонії. Учні, які вчать німецьку мову, під керівництвом вчителів взяли участь у підготовці до передсвяткового тижня.

Представники 5-Д класу представили нашій увазі стінну газету, в якій висвітлили образ Пасхального зайця. Діти утворили своєрідну творчу майстерню і зробили маски зайців, а також пасхальні яйця з побажаннями щасливого Великодня! Frohe Osten! За німецькими звичаями батьки звечора ховають на подвір’ї будинків, у садку в траві яйця, шоколад, маленькі сувеніри, а діти недільним ранком вдаються до їхніх пошуків.

Так, учні 6-Є класу з захопленням виготовили кошики із пасхальними яйцями , які містили в собі завдання та запитання до вікторини. Учні 8-В класу також підійшли творчо до процесу підготовки. Газети, виконанні німецькою мовою, мають яскраве оформлення і містять багато цікавих фактів, інформації, присвяченої святкуванню Великодня.

До свята Великодня

Великдень в Скандинавській гімназії

Великдень

Скоро наближається довгоочікуване свято – Великдень

<< Назад