До Дня Захисника Вітчизни

До Дня Захисника Вітчизни

22 лютого у гімназії відбулася визначна та дуже зворушлива подія. Стало гарною традицією запрошувати ветеранів Великої Вітчизняної війни напередодні Дня Захисника Вітчизни на зустріч з нашими гімназистами. Цей рік також не став виключенням і до нас завітали ветерани і колишні в’язні нацизму Слєсарева Н.І., Лихобабін А.І., Мартиш В.І., Корнійчук Т.О., Мартиш Т.М., Кондрацький А.А., Слєсарев О.О.

У цій події брали участь учні 7-х класів, 5-Є та 5-А класів.

Наші гості розповідали багато важливого та цікавого про пережиті ними жорстокі роки війни. У той важкий час більшість з них були підлітками та дітьми, вони розповіли, що відбувалося в Києві, в Дарницькому районі столиці і саме на місці, де зараз розташована наша гімназія. Безперечно, усім присутнім було надзвичайно цікаво дізнатися про факти життя столиці воєнних часів та уявити скільки мужності, духовної сили та безмежної любові до Вітчизни потребували ті важкі часи.

 Зустріч наших учнів з ветеранами та свідками війни відбулася у формі довірливої та зворушливої бесіди. В них була можливість поставити запитання, обміркувати цікаві відповіді, а головне – зробити безцінні висновки про те, що найголовнішою цінністю для кожної людини є можливість жити і працювати під мирним небом і ніколи не втрачати своїх рідних та близьких під кулями та снарядами.

У свою чергу, на знак шани та подяки наші гімназисти підготували подарунки та привітання для почесних гостей. Учні 5-х класів співали гарні пісні, розповідали вірші до свята, а учениця 7-А класу Стельмащук Єлизавета підготувала колаж на тему «Що таке МИР для кожного з нас».

Безумовно, ця зустріч залишить ся незабутньою, а традиція пам’ятати, вітати й шанувати захисників Батьківщини – незмінною.

До Дня Захисника Вітчизни

свято 23 лютого

зустріч з ветеранами

зустріч з ветеранами ВВВ

Скандинавська гімназія

<< Назад