About old but in a new way

About old but in a new way

26 лютого в Скандинавській гімназії 8-Д класом була проведена акція під назвою «About old but in a new way». Цим заходом восьмикласники хотіли звернути увагу  на таку проблему сучасності, як тютюнопаління. Метою конференції було ще раз підкреслити негативну роль цигарок в житті людини.
Проблема тютюнової залежності – біда ХХІ століття. Щороку в світі гине близько 5,4 млн. людей, хворих на рак легенів. За даними Організації Об’єднаних Націй, найбільший відсоток серед курців припадає на сучасну молодь. На превеликий жаль, кількість дівчат-курців щороку зростає.

Ця проблема не оминула і восьмикласників. Проте ми визнаємо тютюнову залежність як руйнівну в нашому житті. Як виявилось, інтерес до теми проявили не тільки 8-Д, а й усі восьмикласники. Під час підготовки всі зрозуміли, наскільки великим є обсяг інформації щодо ролі тютюнопаління в житті людини. Протягом конференції учасники заохочувалися жвавою, конструктивною дискусією.

Ми - майбутнє нації, і від нашого здоров’я залежить здоров’я й добробут всієї країни. Але це особистий вибір кожної людини: палити чи не палити.