65 років Перемоги!

65 років Перемоги!

65 років відділяють нас від страшних подій Великої Вітчизняної війни. Але людська пам’ять безмежна, тому що не маємо права забувати про біль, невимовне горе, втрати наших дідів-прадідів. 7 травня до Скандинавської гімназії завітали ветерани війни, які схвильовано розповідали про буремні воєнні роки, довгоочікувану перемогу. Учні декламували вірші, возвеличували мужність, героїзм нашого народу, адже він – переможець у найтяжчій із воєн, які знало людство.

Напередодні свята діти знайомилися з літературними творами про війну, переглядали кінофільми. Незабутнє враження залишили в серцях дітей стрічки «Доля людини», «Вони воювали за Батьківщину», «Батько солдата» та «Втомлені сонцем-2». Народ на війні вражає величчю фізичною і духовною, є взірцем стійкості і героїзму, втіленням вірності,  духовної чистоти і непереможності.

9 травня відбувся грандіозний військовий парад Перемоги, у якому брали участь учні і вчителі Скандинавської гімназії. Присутні були вражені масштабністю дійства, військовою підготовкою багатотисячних колон, величчю військової техніки.

Школярі вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів до могили Невідомого солдата.

Ми ще раз переконалися у тому, що наш народ зазнав важких втрат, нелюдських страждань і мук, пройшов через перипетії, від яких холоне душа, але вистояв і переміг.

65 років Перемоги

65 років Перемоги

65 років Перемоги

65 років Перемоги

65 років Перемоги

65 років Перемоги

65 років Перемоги

65 років Перемоги

<< Назад