Фестиваль «Cузір’я початкової школи»

З 01 по 24 жовтня у гімназії традиційно відбувся фестиваль «Сузір'я початкової школи». Різноманітні заходи, які тривали протягом місяця, дали змогу учням не тільки отримати нові знання і враження, а й проявити свої таланти у різноманітних змаганнях та конкурсах. 

Це і творчі виставки робіт із правил дорожнього руху та правил протипожежної безпеки, інтелектуальні конкурси та вікторини, спортивні змагання, презентації класних родин 1-х та 4-х класів, конкурс малюнків, аплікацій «Осінь». Відбулась також виставка екібан, букетів, поробок «Осінь-чарівниця» за активної участі учнів 2-3-х класів. Для найменших гімназистів – «Посвята у першокласники», а також екскурсії.

 Протягом трьох днів вирували спортивні  змагання «Старти надії» серед учнів 2-4-х класів, які привчають дітей до здорового способу життя і викликають бажання займатися фізичною культурою.

 Учні 4-х класів разом із класними керівниками віртуально мандрували північним краєм, презентуючи власні проектні роботи до усного журналу «Подорож до Скандинавії». Майбутні випускники початкової школи залюбки подорожували Швецією, Данією, Фінляндією, Норвегією.

Вітаємо переможців та усіх учасників фестивалю!

фестиваль Сузір'я початкової школи

фестиваль Сузір'я початкової школи

фестиваль Сузір'я початкової школи

<< Назад