Модель ООН. Київ - 2011

Модель ООН. Київ - 2011

18-20 березня відбулась VІ регіональна конференція старшокласників «Модель ООН. Київ - 2011» під гаслом «Наш рік. Наш голос», у якій взяли участь учні Скандинавської гімназії. Організація Об’єднаних Націй оголосила 2011  роком молоді. Тема конференції «Молодь – запорука стійкого розвитку людства» розкривала суть роботи юних делегатів.

На конференції розглядалися такі питання:

  • підвищення рівня інформованості з питань зобов’язань та інвестицій в молодь, як в Україні, так і в світі;
  • ознайомлення молоді з пріоритетними напрямками діяльності керівництва держав щодо питань, які стосуються їхнього розвитку, способи їх вирішення на національному, регіональному та міжнародному рівнях;
  • пропаганда щодо визнання вкладу молоді в процеси розвитку суспільства.

Резолюції, складені делегатами під час роботи в комітетах, показали, що молодь Києва свідомо ставиться до вирішення проблем глобального характеру і має сформовану політику дій.

 Учні Скандинавської гімназії цього року представляли аж дві країни – Республіку Молдова та Індію. Делегати цих держав показали високий рівень професійності та дипломатичності під час засідань і на урочистому відкритті у Будинку Вчителя. Команда Скандинавської гімназії, яка представляла Молдову, була нагороджена подарунком від видавництва «Генеза» за одну з найкращих робіт-символік цього року − вишуканий соняшник, який майстерно виконала учениця гімназії Валерія Холодова.

Модель ООН. Київ - 2011

скандинавська гімназія

гімназія в києві

школи києва

Модель ООН. Київ - 2011

<< Назад