Тиждень освіти дорослих

      Як ми чекали на це дійство! Після тривалого дистанційного навчання зустрітися разом з учителями, батьками, учнями, а тим більше під час Тижня освіти дорослих!  З початку вересня в гімназії триває надзвичайний проєкт «Освіта дорослих: рецепти успіху», під час якого в кожному  класі відбулися уроки, що провели батьки, розповідаючи про свої досягнення в різних галузях науки і сферах життя,  з метою мотивації  до навчання впродовж життя, розповідаючи про свої кар’єрні успіхи та невдачі, перемоги та поразки.

      Також цікавими й оригінальними були інтерв’ю, які підготували учні старших класів із своїми родинами, розповідаючи про нелегкий шлях становлення в професії, кардинальні зміни, які відбувалися впродовж життя. Проєкт охопив усю гімназійну родину, а різноманітні галузі й сфери життя наших батьків допомогли відчути їхній неймовірний потужний потенціал - від біологічних і космічних досліджень до нанотехнологій і роботи екологів!
      Проміжним підсумком стала відкрита  конференція, на яку запросили старшокласників, вчителів і батьків, що взяли участь у проєкті.
      На зібранні говорили про нові виклики, що ставить перед нами сучасний світ, зокрема перед освітою; про необхідні навички, які необхідно розвивати. Родзинкою конференції стали виступи Ігоря Новікова, голови SingularityU Kyiv, а також наших гостей: відомих учених Сергія Болтівця, Ірини Братищенко,  Костянтина Линьова та інших.  Надзвичайна атмосфера тепла та співдружності об’єднала людей різного віку та професій, що завітали до гімназії. А скандинавські Сису, Хюґе, Кокко, Ґлюґґе, Лагом, Люке, Калсарікянніт, Фрілуфтслів, що символізують щастя, затишок, рівновагу та комфорт,  допомагали відчути ауру та дух нашої гімназії. 
      Дякуємо нашим надзвичайним батькам за небайдужість, допомогу й спільні  думки  щодо поступу освіти! Проєкт триватиме, наступні зустрічі на нас чекають!