Свято Останнього дзвоника

      Дорогі учні! Шановні вчителі і батьки! Щиро вітаємо  вас зі святом Останнього дзвоника, що знаменує  прощання зі школою! Цей навчальний рік  для всіх нас був непростим, бо вся країна стала перед страшним викликом і трагічними випробуваннями. Нам довелося довго працювати дистанційно, але усі ми – і вчителі, й учні, – гідно з цим справилися. Для багатьох школярів останній дзвоник сповіщає про улюблені канікули, сповнені яскравих вражень. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
      Але для випускників цей дзвоник є справді останнім. Залишаються позаду ваші шкільні роки, цікаві уроки, чудові святкові заходи. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя й справжніми патріотами! 
     Глибоко вдячні педагогам і батькам, які  вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювати найвищі моральні цінності.
     Бажаємо усім щастя, добра, міцного здоров’я. Ми обов’язково зустрінемося 1 вересня нашою великою скандинавською родиною у новому, а головне, мирному  начальному році!

Відео нашого онлайн-свята  дивись тут.