Математика - це модно!

      Починаємо вас знайомити з найкрутішим фестивалем природничо-математичних наук, який проходить під  гаслом «Це-модно!»
      Отже, математика - це модна цариця наук!
   Так, вчитель Пушкарук Т.М. провела дослідницький проєкт  «Геометрія-від опанування до захоплення», метою якого було дослідити застосування геометрії в архітектурі, садівництві, виготовленні цукерок та тортів у вигляді геометричних фігур, а також розвинути знання з теми правильних многокутників, площ фігур.
     Адже важливим є вміння мислити нестандартно, креативно, швидко знаходити правильні рішення, працювати  під гаслом «Не лише знати, а й міркувати!». Свої проєкти представили учні 9-В класу Богдан Вікторія «Математика і мода» та Петручек Олексій «Цікаві геометричні знахідки».
      А  вчитель Романюк Г.М. створила з учнями творчий проєкт  «Як множать діти різних країн», у якому школярі висвітили  історію множення чисел, розглянули, як застосовують різні правила цієї дії учні  в Японії, Китаї , європейських країнах. Щоб було цікаво та швидко вивчати годинник, учні 5 Д та 6 В класів разом із Галиною  Михайлівною виготовили "хитрі годинники". Вони показують, що без обчислень і королеви наук - математики в цьому світі нічого не варто.
      І дійсно, пізнання починається з подиву…