Фестиваль природничо-математичних дисциплін

      «Пізнання починається з подиву» -  так колись сказав Аристотель. Саме тому 29 листопада вчителі й учні Скандинавської гімназії розпочинають спецпроєкт «Природничо-математичні науки – це модно», Працюючи над ним, гімназисти і педагоги кафедри природничо-математичних дисциплін стали рівноправними партнерами, а результатом плідної роботи тепер є інтерактивна виставка. https://sites.google.com/scandy.kyiv.ua/kpmn


      Під час фестивалю учні 7-х класів мандруватимуть   африканськими пустелями, вивчаючи флору і фауну. Тому «подорожувати - це модно». А гімназисти 8-11 класів хочуть всіх переконати, що «біологія – це модно», адже 90% продуктів біотехнологій, у тому числі вакцини й ліки,  відносяться до медичної галузі. 
        А ви знаєте,  що таке «хімічні мемаси»? Запрошуємо вас на інтерактивну виставку дарунків землі - мінералів та кристалів.

    Ви впевнені, що математика – це круто? Учні 8-х класів покажуть вам фестиваль промо-роликів «Математика - це модно», а дев’ятикласники - досконалий світ геометрії.  

       Віртуальну моду досліджували учні й вчителі інформатики, також вони запрошують усіх на виставку цифрового мистецтва. А ось  фізики захопились проєктом  «Хто Ви,  Леонардо?». Італійський художник, вчений, винахідник, письменник, музикант, один із найбільших представників мистецтва Високого Відродження, яскравий приклад «універсальної людини».

      Це все та багато інших, нових цікавих ідей чекають  під час фестивалю та на створеному сайті природничо-математичних дисциплін. Адже мода- це не лейбл і не бренд, це те, що відбувається всередині нас.