Біологія - це модно!

      Біологія - це модно, сучасно, потрібно, тому що це про життя і здоров'я! 11-ті класи активно долучилися до фестивалю  природничо-математичних наук під гаслом "Бути здоровим - це модно!" Проєкти про вплив стресу на організм, наслідки вживання токсичних речовин,  здоров'я і спорт, сучасні досягнення у медицині стали цікавим здобутком не тільки  для однокласників: випускники виступили перед учнями 5, 9, 10-х класів. Крім того,  зробили медіа контент: 2 сайти, відео на каналі YouTube,  опитування у соцмережах.
     Аналіз своїх емоцій під час підготовки до ЗНО, поради, як позбавитися від стресу у випускному  класі стали гарною нагодою для обговорення та дискусії. 9-10-ті класи готували виставку "Модний вернісаж: природа надихає", яка представила власні дизайнерські розробки одягу, прикрас, картин, інтер'єру. Символом виставки став скелет - манікен, який "приміряв" на себе одяг з вторинної сировини.
      А 5-Б клас у кабінеті біології оформив фотовиставку "Ми за здоровий спосіб життя", де на фото похизувалися власними спортивними, хореографічними досягненнями та просто здоровими традиціями власного життя. Сподіваємося, що знання, емоції, навички, які отримали наші учні під час цього тижня, стануть для них корисним кейсом на все життя.
      А з учнями 8 - х класів та вчителем Голобородько В.Ю. відбувся семінар на тему : "Вакцинація рятує життя". Діти з креативністю і зацікавленістю поставилися до такого відповідального заходу: підготували   багато презентаційного матеріалу, використовували міжнародні джерела інформації та інтерв'ю з вченими біомедичної галузі.
      Підсумком цього проєкту стала творча робота з виготовлення пам' яток, які наочно та за змістом нагадують про профілактику різних інфекційних захворювань, у тому числі СOVID - 19, а також наголошують на свідоме та відповідальне ставлення населення до вакцинації!