Фестиваль суспільно-гуманітарних дисциплін

      Ми - українці і цим пишаємося! Саме під таким гаслом пройшов відбувся фестиваль  кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін, метою якого було актуалізувати й популяризувати рідну мову, культуру; розвивати творчі здібності учнів, естетичні смаки; виховувати любов і повагу до рідного слова.

      З нагоди Міжнародного дня рідної мови були проведені мовні вікторини, турніри, мінідиктанти, граматичні хвилинки. Найдорожча, добра, солов'їна, барвінкова - линули численні епітети, слова- зізнання в любові до рідної мови з вуст гімназистів.
      А до 150-річчя з дня народження Лесі Українки щире й влучне слово Дочки Прометея звучало в радіогазеті "Світле безсмертя Лесі Українки", конкурсі читців поезій, усних журналах, літературних годинах. Щоб ушанувати пам'ять поетеси,  гімназисти долучилися до міжнародного флешмобу " Global Lesya Ukrainka". Заочні мандрівки, віртуальні екскурсії, стіннівки, плакати, творчі роботи - наша шана Великій Українці!

      Традиційно у березні ми вшановуємо славетного й величного митця, людини планетарного масштабу - Т.Г.Шевченка. Представники учнівського самоврядування підготували радіогазету "Тобі, Тарасе, наша шана!" Також за учнівською ініціативою провели актуальне й сучасне експрес-опитування серед гімназистів "Хто для вас Т.Г.Шевченко?"

      Книжкова виставка у бібліотеці, історичні екскурси, презентації, віртуальні екскурсії ще раз довели, що творчість Великого Кобзаря - вічна!
      Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам, за допомогу в організації фестивалю.

      З Україною в серці йдемо в новий день!