Екологічний проєкт

      Щороку 2 лютого весь світ відзначає День водно-болотних угідь, аби ще раз нагадати представникам влади та бізнесу, що їхня втрата — одна з найбільших загроз для існування не тільки рік та водойм, але й, без перебільшення, усього людства. У цьому році Скандинавська гімназія разом з представниками екопарку «Осокорки» долучилася до відзначення цієї важливої події.

      Зранку для усієї гімназійної спільноти пролунала радіогазета, яку підготували одинадцятикласники Тетяна Луцик та Микита Іванчук.     Протягом дня десятикласники, представники екологічного активу гімназії, проводили стендові виступи, залучаючи учнів гімназії бути не байдужими до проблем  збереження природних екосистем.  Місцина екопарку «Осокорки» належить до водно-болотних угідь. Вони дивом зберіглися поруч з мегаполісом і потребують збереження та дбайливого ставлення.
       Приєднуйтеся до екоспільноти «Екопарк Осокорки» на сторінках «Інстаграм» та «Фейсбук», беріть участь у екологічних акціях на підтримку парку, розкажіть про екопарк і День водно-болотних угідь своїм батькам, рідним, знайомим! Давайте збережемо екосистему поряд з нашим домом та залишимо чисту планету для майбутніх поколінь!

Відео