День Європи

      Щоб рухатись вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. До Дня Європи вчителі іноземних мов  Стопа  А.С.,  Попович  Л.Р.,  Гризодуб  Л.М., Смотрова О.А., Канюка  Н.В., Мрига М.А., Мариненко О. П., Шаповаленко  В.С. разом зі своїми  учнями провели радіогазету,створили презентації,  працювали із картою  Європи. Цікаво  та пізнавально відбулися вікторини, круглі столи та бліц- турніри. Багато корисної  і важливої інформації отримали про  провідних європейських  вчених, дослідників та винахідників.

      День Європи- це свято Європейського Союзу,  це символ  започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права та закону.
      Ми з учнями рухаємось вперед до європейських цінностей, вивчаємо історію створення ЄС, дізнаємося про засновників та країни- учасники. Тож вперед, до Європи!