Модель ООН у Женеві

     На канікулах делегація учнів гімназії  в складі Євгена Плющевського, Дарії Капінус, Степаненка Максиміліана й Проживальської Анастасії перебувала у Швейцарії на Міжнародній конференції  «WIMUN: Geneva – 2019». Відкриття Генеральної Асамблеї Моделі ООН відбулося в Палаці Націй, разом із 450 делегатами 14-18 років із 52 країн світу! Організатори конференції та Генеральний Секретар Організації Об‘єднаних Націй Антоніу Гутерріш надихали учасників на вирішення глобальних питань, що турбують світову спільноту. У робочий час гімназисти представляли інтереси В‘єтнаму, Намібії, Франції та Руанди. Ввечері наші моделісти відкривали  іноземним колегам завісу української культури та ділилися власним досвідом організації конференцій.
    Наші моделісти також відвідали екскурсію у штаб-квартирі Організації Об’єднаних Націй та цікавий тренінг, отримавши незабутні враження та нові знайомства.
   Подорож була для наших старшокласників надзвичайно насиченою, бо вони одержали неповторний досвід спілкування, дипломатії та англійської мови. 
     Пишаємося нашими учнями - представниками Скандинавської гімназії та України!