Міс та Містер - 2020

     Як же ми любимо цей конкурс! Адже чекаємо на нього весь рік, довго й несамовито готуємося, обираємо пари, пишемо сценарії, вчимо танці, розігруємо веселі сценки. Як і завжди, цьогоріч до ювілею гімназії свої виступи готували неперевершені учні 9-11 класів.

     Красиві, юні, завзяті юнаки та дівчата, яких обрали в класних колективах, розпочали наше свято  феєричним спільним виходом під улюблену композицію групи «Queen”. Далі була візитівка пари, а це, повірте, - цілий відеофільм.
    Найулюбленішим етапом конкурсу є запальні танці. Чого тільки глядачі не побачили сучасні, веселі та сумні,  романтичні й драматичні, у різних стилях і жанрах хореографічні композиції. Потім парам довелося продемонструвати свій розум та кмітливість у конкурсі запитань. Обов’язковою частиною дійства є домашнє завдання, до якого готуються всім класом. Варто відзначити, що цьогорічні виступи старшокласників були змістовні, цікаві, добре підготовлені, одним словом, вражаючі!
     Переможцями конкурсу «Міс та Містер Скандинавської гімназії -2020» стали Анушіч Софія та Щелкунов Олександр, учні 10-Б класу.

    Вітаємо всіх учасників нашого свята! Дякуємо вчителям,  батькам, хореографам, постановникам і всім, хто вболівав за наших гімназистів!