Англійську знаємо на 12 балів!

     Як вивчити ефективно англійську мову, вміти не тільки розуміти її, але й вільно спілкуватись? Як зробити так, щоб тебе могли оцінити вчителі англійської мови у Великобританії? Відповідь проста – Pearson Test of English.
     Скандинавська гімназія є партнером Pearson вже більше десяти років. У нас є діючий центр тестування з англійської мови РТЕ (Престиж Освіта). Міжнародні сертифікати Pearson – стимул до вивчення мови, ключ до успішного вступу у вищі навчальні заклади України та за її межами, вдалого працевлаштування, навіть в отриманні вченого звання.
     У грудні 2019 року гімназисти молодшої і старшої школи вирішили перевірити свій рівень володіння мовою.
     Учні 3 класів склали Pearson Test of English Young Learners рівень Firstwords. Глиняна Вєроніка, Паламарчук Демид, Пономарьова Анастасія та Скороход Єва та здобули зіркові сертифікати. Діти отримали позитивні враження, які втілили у творчих роботах. Дуже приємно, що вони стали ще більш вмотивованими до вивчення англійської мови. Учениця 6-А класу Харченко Анастасія підтвердила рівень А2 – це перші кроки до успішного складання наступних рівнів.
     25 учнів 9 класів склали рівень В1, а дев’ятикласники Золотаревський Георгій (9-Б) та Горошинська Олександра  (9-Г) обрали рівень В2 й успішно  впорались із ним. Наші майбутні випускники 2020 Усова Юлія, Пришляк Артем, Ларкіна Єлизавета, Литвиненко Дмитро та Пелих Злата отримали сертифікати рівня В2. Тепер всі мають приємний бонус у вигляді 12 балів за державну підсумкову атестацію, але ми впевнені, що досягнувши таких результатів, ніхто із гімназистів зупинятись не буде. Сертифікати вручав Білоус Геннадій, представник компанії в Україні. Директор гімназії Пушкарьова Тетяна Едуардівна та заступник директора з іноземних мов Тараян Ірина Євгенівна привітали учнів та побажали прагнути більшого, здобувати нові перемоги.
     Всі гімназисти чудово впорались із завданнями тесту і показали високий рівень вивчення англійської в гімназії. Вдячні батькам і вчителям іноземних мов.