Тиждень біології та географії

     Пізнавайте світ, мандруйте, захоплюйтесь красою природи та бережіть здоров'я - такі висновки тижня біології та географії фестивалю природничо-математичних наук  у гімназії. А почалося усе з ребусів на дверях кабінетів: спробуйте пройти, щоб не зацікавитися? Далі - радіогазета про перспективи біології у майбутньому. 
    7-мі класи розважалися під час  "Зоологічної показухи", імітуючи звички тварин. А 9-ті обговорювали важливі проблеми розповсюдження туберкульозу в Україні після перегляду фільму "Туберкульоз: знай, стережись, не бійся". 
    Сторінки цікавої географії перегортали 7-мі класи під час "мандрівок" світом. 
   Але найбільше пощастило шестикласникам. Надзвичайно цікавий та пізнавальний  квест "Мальовничими куточками України" відправив наших учнів  у Карпати й Полісся. У квітучих таврійських степах назбирали вони квітки дівчатам у віночок, орієнтувалися на місцевості, впізнавали мешканців нашого Чорного моря.  На станції "Крим" юні туристи опановували навички розведення вогнища та розкладання наметів. У цей час в актовій залі розгорталася боротьба за перемогу в інтелект-шоу "Зоряний час", де мірялися  знаннями зі світу рослин і тварин 6-ті та 9-ті класи. Інтрига зберігалася до останнього завдання, але перемогла команда 6-Б і 6-В класів.
     Такі  заходи інтегрують не тільки науки, а й згуртовують дітей різних вікових категорій, створюють атмосферу єдності і довіри між вчителями-наставниками та вихованцями!