Модель ООН: Сканді Юніор -2018

6 жовтня відбулася довгоочікувана подія - lV науково-практична конференція «Модель ООН: Сканді Юніор - 2018», учасниками якої стали юні дипломати 6-8 класів. Тема цього року: «Сприяння розвитку світової економіки та соціального прогресу».
120 школярів, що представляли Скандинавську гімназію, ліцей «Наукова зміна», спеціалізовані школи 291, 314, 197, а також гості з Мелітопольської школи 25, працювали в п’яти комітетах.
На конференцію завітав депутат Київради Ігор Мірошниченко, який відвідав усі комітети й відзначив старанність делегатів та їхню серйозну роботу.
Під час спец-конференції відомий по серіалу «Школа» актор Сергій Власенко провів цікавий тренінг «Майбутнє, якого ми прагнемо».
Захоплююча гра завершилася прийняттям всіх п’яти резолюцій, визначенням кращих делегатів і,звичайно, святковим тортом.
Ми дуже вдячні всім учасникам Асамблеї, генеральному секретарю Моделі Спичаку Артему, президенту Іванчуку Микиті, голові прес-центру Плющевському Євгенію за активну роботу й відповідальність.
Висловлюємо велику подяку співорганізаторам Гри - нашим чудовим батькам, що не залишили школярів голодними й підтримали їх в усьому.
І, звичайно, дякуємо нашому незмінному керівнику, натхненнику й головному організатору Елизавета Глотова за цей день!
Тепер починається тривала підготовка до великої, ювілейної Моделі ООН: Сканді-2018, яка відбудеться 30.11-02.12.2018. До зустрічі!