33 річниця аварії на ЧАЕС

     26 квітня  сталася найбільша  трагедія  не тільки України,  а й усього  людства - вибух  на  Чорнобильській АЕС. 26 квітня учні 5-х класів були залучені до заходу «Збережемо планету. Розвиток альтернативної енергетики». Першим кроком було знайомство з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС, яке старше покоління згадує вже 33 роки. 
     Своїми спогадами  про найбільшу катастрофу ХХ століття поділилася вчитель географії, Савінайнен І. П. Далі учням було представлено фрагменти фільму «Битва за Чорнобиль». Наприкінці заходу школярі  зустрілися з Казанською Оленою Євгенієвною, менеджером проекту Stock-Factory, директором компанії Hurricane LLC, інспектором з державної політики з питань розвитку альтернативної енергетики. Своєю презентацією Олена Євгеніївна настільки захопила учнів, що паралель 5-х класів вирішила продовжити співпрацю з її проектами в наступному році. 
     Учні  6-7 класів провели хвилину пам'яті «Дзвони Чорнобиля», а 8 та 9 класи  долучилися до  перегляду  фільму «Битва за Чорнобиль». 
     В усіх класах  відбулися виховні  години  та  бесіди за темою «Моя зелена  планета  - Земля».