Найкращий делегат Модель ООН у Нью-Йорку - наша Єлизавета

1-4 лютого 2017 року учениця Скандинавської гімназії Єлизавета Федоровська, що нині перебуває на навчанні у США за Програмою Обміну Майбутніх Лідерів (FLEX), мала змогу відвідати WFUNA International Model United Nations, що відбувалась у штаб-квартирі Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку. Серед 700 учасників конференції були школярі та студенти з понад 70 країн світу, що отримали ексклюзивну можливість не лише взяти участь в аутентичному моделюванні Генеральної Асамблеї ООН, а й поринути у вир роботи організації та поспостерігати за роботою з-за лаштунків. 

Окрім роботи в комітетах, делегати взяли участь у брифінгах із співробітниками різноманітних комісій та комітетів, прослухали лекції від представника World Federation of United Nations Associations (WFUNA) Білла Йотіва та представника порталу Best Delegate Ерика Лейдена.

Підсумки роботи конференції та прийняті резолюції були передані співробітникам ООН. За рішенням секретаріату, Єлизавета була обрана одним із найкращих делегатів та отримала запрошення приєднатися до організаційного комітету конференції наступного року. Ми пишаємося нашою Єлизаветою, адже це була її мрія, що здійснилася! Чекаємо на повернення додому!