Модель ООН у Львові

На цих вихідних наші учні-скандинавці  відвідали чарівне місто Лева і взяли участь у ІІІ Всеукраїнській Моделі ООН. Цього року команда була чимала - 12 чоловік, учні 7-9 класів (Перевертень Анастасія, Правік Катерина, Житніков Ілля, Усова Юлія, Павлюк Софія, Кириченко Марія, Саврасов Ян, Іванчук Микита, Домініч Нікіта, Мостовой Богдан, Лялін Даніїл, Спичак Артем). Серед них були представники різних держав: США, Арабська Республіка Єгипет, Респебліка Корея, Федеративна Республіка Нігерія, Республіка Італія, Федеративна Демократична Республіка Ефіопія тощо.

У перший день делегати побували на декількох цікавих тренінгах та лекціях. Другий день був сповнений дебатів, дискусій, емоцій і незабутніх моментів роботи у комітетах. Третій день запам'ятався урочистим закриттям Генеральної Асамблеї.

Наша команда показала непоганий рівень підготовки до роботи у таких комітетах, як Рада Безпеки, Ради з Прав Людини та Економічної і Соціальної Ради.

За результатами конференції кожен учасник зробив певні висновки щодо дипломатичного майбутнього. 

Хочеться подякувати Інституту Суспільних Ініціатив, Українському Католицькму Університету та всім тим, хто долучився до організації даного заходу. Ми вже чекаємо на Міжнародну Модель ООН у Львові, що відбудеться у квітні цього року.