Модель ООН у Київському ліцеї бізнесу

Останнім часом на сайті часто стали з'являтися статті про проведення великої кількості Моделей ООН у різних навчальних закладах і про нашу участь в них. Але з чого все почалось? Хто був першопрохідцем у поширенні Моделістського руху в нашій державі? Перша Модель ООН в Україні була проведена у Київському ліцеї бізнесу двадцять років тому. 

24-25 березня у стінах Ліцею відбулась VIII конференція МООН. І, звичайно, ми теж взяли участь у цьому заході. Степанова Поліна, Кузьміна Анна, Перевертень Анастасія, Мамчур Анастасія, Спічак Артем представляли Об'єднане Корлівство Великобританії та Північної Ірландії у п'яти комітетах, а саме: Комітеті з економічних і фінансових питань, Комітеті з питань розброєння і міжнародної безпеки, Комісії з охорони навколишнього середовища, Комітеті із соціальних і гуманітарних питань, Комісії з прав людини.

І хоча на цій Моделі немає титулу "кращого делегата", резолюції на закритті Генеральної Асамблеї зачитували і захищали найактивніші делегати, що зробили найбільший внесок у їх формуванні. Такими делегатами стали Перевертень Анастасія, Степанова Поліна, Кузьміна Анна та Спічак Артем.

У результаті, було прийнято всі п'ять резолюцій, з чим і хочеться привітати і секретаріат, і організаторів, і учасників VIII регіональної конференції старшокласників Модель ООН у Київському ліцеї бізнесу!