Благодійний ярмарок Фонду «HAPPY PAW»

27 січня 2017 р. о 13.15 на I поверсі початкової школи відбувся благодійний ЯРМАРОК, який проводив Фонд «HAPPY PAW» (Щаслива лапа), кошти з якої підуть на корм безпритульним собакам у притулки-партнери (деталі за інфор. shop.happypaw.ua).

Із січня 2017 року у кожному класі початкової школи проводились уроки доброти «Про гуманне ставлення до тварин». Інтерактивні заняття використані як навчальний матеріал під час вивчення тем, пов’язаних з тваринами.

Представник фонду Плавен Ганна Павлівна інформувала дітей про діючі як в Україні, так і в світі, правові норми, що стосуються тварин, знайомила з правилами та культурою догляду і вигулу домашніх улюбленців, у доступній формі розповіла про чіпування та стерилізацію, дала дієві поради, як поводитись із безпритульними тваринами та не сприяти збільшенню їх кількості, а також про можливість кожного долучитися до вирішення проблем тварин.

Благодійний фонд «Щаслива лапа» активно продовжує реалізувати процес «Біоетика» шляхом проведення заходів інформаційно-просвітницького характеру. Цільовою аудиторією діяльності є школярі загальноосвітніх навчальних закладів, для яких розроблені інтерактивні заняття, творчі конкурси, брейн-ринги та вікторини. Всі заняття рецензовані і схвалені спеціалістами в галузі педагогіки та психології та розроблені на основі програми для ЗНЗ «Екологічна етика та гуманне ставлення до тварин і рослин», схвалені МОН України. Заняття не порушують навчальний процес та є безкоштовними.

Скандинавська гімназія висловлює щиру вдячність БО БФ «Щаслива лапа» та має надію на подальшу співпрацю.

Благодійний ярмарок Фонду «HAPPY PAW»

Благодійний ярмарок

Благодійний ярмарок в скандинавскій гімназії

Благодійний фонд «Щаслива лапа»

<< Назад