Участь в екологічній конференції

      Учні 9-А класу взяли участь у міжнародній екологічній конференції, яка відбулася у приміщенні колонного залу Київської міської ради. Конференція була ініційована організацією "Let's do it" та її представництвом в Україні "Let's do it Ukraine". Головна її ідея - залучити якомога більше людей до проблеми незаконних викидів сміття та, використовуючи глобальні громадські акції, робити планету чистішою.
     Так, учні дізналися, що 15.09.18. відбудеться день прибирання планети: у більш ніж 150-ти  країнах світу люди вийдуть на масові  заходи очищення Землі від власного мотлоху. Ми хочемо приєднатися до такої події та закликаємо усіх школярів, вчителів та батьків Скандинавської гімназії підтримати акцію своєю участю.
   
     Перед старшокласниками виступили представники Міністерства молоді  та спорту України, депутати Київської міської ради,  представники екологічних організацій України та інших країн. Для учнів  був проведений тренінг із роздільного сортування відходів, інтерактивна гра з екологічного ставлення до власного здоров'я. Крім того, гімназисти з великим задоволенням пригостилися солодощами від спонсорів заходу та навчилися правильно і економно сортувати пакування від кефіру, соку, води, печива,  сирків, ряженки.
     Дякуємо за запрошення організаторам Юлії Мельхер та Вікторії Олексієнко, чекаємо на нові проекти.