Родинний тиждень

«Без сім’ї і свого роду -  немає нації, народу»

«Твори добро,шануй родину люби,
оберігай чудову Україну!»
(з усн. народ. творчості)

     Естафету фестивалю початкової школи «Сузір’я - 2018»  підхопив    родинний тиждень (05.03.18- 07.03.18)  «Без сім’ї і свого роду -  немає нації, народу».  Він розпочався з конкурсу-виставки  малюнків у 4-Д класі «Найдорожча в світі». Діти  фарбами відобразили любов та шану до найдорожчої у світі людини – матусі. Роботи школярів вражали  своєю фантазією  та натхненням.
    Учні 1-А, 1-В,  2-А класів протягом тижня  створювали подарунки своїм ненькам. Об’ємні аплікації дітей дихали любов’ю, вдячністю та ніжністю до найріднішої  у світі людини.
     Напередодні свята 8 Березня  в учнів 3-Г, 3-В  та  2-В класів відбулися родинні свята «Для найкращої в світі матусі». Діти приготували для рідних матусь теплі і ласкаві слова, виготовлені власними руками подарунки, святкові листівки. Атмосфера свят  вражала теплом та ніжністю.
    Підсумком тижня у спортивній залі гімназії  стали  змагання серед 4 класів «Веселий м'яч». Діти спритно бігали через перешкоди, активно намагалися поцілити м'ячем у ціль, були вправними в складних естафетах. Першими за  результатами  спортивних змагань стали команди 4-Д , 4-В  та 4-Б класів.