Подорож до захоплюючої Грузії

      Ось і завершилась наша чудова подорож до захоплюючої Грузії… Важко переказати словами емоції, що ми відчували, перебуваючи в гостях у партнерської школи «Опіза»  м. Тбілісі. Екскурсії, які нам подарували друзі, були дійсно неймовірними.

      Це і подорож столицею, де побачили старий Тбілісі, піднялись фунікулером на гору Мтацмінда, відвідали храм Отця Давида, пантеон, де поховані визначні діячі Грузії. Також прогулялися зоопарком, який не так давно пережив страшну повінь, познайомились з його директором. А на Черепаховому озері катались на катамаранах, насолоджуючись теплом грузинського клімату. Відвідали Національний етнографічний музей, де зібрані житлові будинки з різних областей Грузії. Змістовними були  й подорожі святими місцями країни, а саме: Гаредзький і Марткопський монастирі, святині старого міста Мцхета – Джварі, Шио-Мгвиме, Уплисцихе, Самтавро, Светицховелі.
     Колориту подорожі надавали неперевершені грузинські страви, якими нас частували: хачапурі, хінкалі, шашлики, чурчхела  й інша смакота.
     Під час перебування у грузинських друзів відбувся концерт,  який підготували нам учні школи, подарувавши неймовірні емоції, а ми в свою чергу вітали їх українськими танцями й піснями.
     Спасибі  грузинській землі та нашим друзям за гостинність, любов та незабутні враження. Дякуємо всім вчителям, які були поруч із нами на екскурсіях, кухарям за смачне частування, водіям за безпечні поїздки, а також людині з щирим серцем і широкою душею – директору школи «Опіза» п. Гоча Урушадзе.
     Україна – Грузія: два серця – одна душа!