І знову Львів, і знову Модель ООН

     13-15 квітня у Львові відбулася одна з найочікуваніших конференцій весни для наших школярів - Всеукраїнська Модель ООН 2018. Делегація Скандинавської гімназії складалася з 13 учнів: Перевертень Анастасії, Кириченко Марії, Іванчука Микити,  Левічева Максима, Домініча Нікіти, Спичака Артема, Величко Ангеліни, Капінус Дарії, Аліменко Анастасії, Саврасова Яна, Житнікова Іллі, Гураля Степана, Шахназарова Олександра.
     Наші найзавзятіші моделісти  взяли участь у заході та долучилися до роботи у чотирьох комітетах. Учасникам вдалося дійти згоди у вирішенні таких питань, як: розробка методів регулювання та захисту мирного використання штучного інтелекту у військових структурах, незаконний обіг стрілецької зброї і легкого озброєння, боротьба з легалізацією нелегально зароблених грошових засобів та вироблення механізмів для упередження появи таких грошових засобів. 
     Також на Моделі функціонував історичний комітет - Рейк'явицька міжнародна конференція 1919 року, делегати якого працювали над створенням документів, що після Першої Світової війни були покликані встановити мир у всьому світі. Ми щиро дякуємо Інституту Суспільних Ініціатив та всім, хто долучився до організації Львівської Моделі ООН за ще одну, проведену на високому рівні освітню ролеву гру!