FIRST LEGO League

     17 грудня збірна команда Скандинавської гімназії та ЦПО «Престиж-Освіта» (Загін Хакерів)  взяла участь у відбірковому турнірі FIRST LEGO League. Ця програма створена для дітей 9-16 років двома міжнародними компаніями – FIRST та LEGO Group. Її мета –  надихнути дітей вивчати науку, технологію, математику, а також долучатись до вирішення актуальних світових питань за допомогою  улюбленої іграшки – конструктора LEGO!
     Трьома ключовими аспектами  FIRST LEGO League робототехніка, дослідження та лідерство.
     Використовуючи набори LEGO Mindstorms, кожна команда проектує, конструює та програмує повністю автономного робота для змагання на спеціальному полі. Також діти досліджують тему поточного року, обирають актуальну проблему світового значення та придумують інноваційне рішення.
     Тема сезону цього року є «Вода і людина». Наша команда обрала своїм дослідженням «Універсальний індивідуальний фільтр для екстремальних умов». Хлопці та дівчата натхненно працювали над своїм проектом і чудово його представили. Також добре показали себе і в Грі роботів.
     За результатами турніру команда «Загін Хакерів» вийшла в фінал та буде представляти свої ідеї на всеукраїнському турнірі 3-4 березня 2018р. Також наші гуртківці отримали 2 номінації: Другу нагороду в номінації «Основні цінності» та «Найкращий образ команди».