Святкування Дня народження гімназії

12 лютого Скандинавська гімназія відзначала 11-ий День народження. Традиційно свої вітання презентували учні всієї школи. Так, початківці проводили виховні години, на яких представляли свою творчість про гімназію, а учні 5-11 класів мали велику програму святкових виступів.

Зранку п’ятикласники розпочали день творчими презентаціями класів. 5-А порадував оптимістичним танком, яскравими і запальними були учні 5-Б, а креативні інопланетяни 5-го-В узяли інтерв’ю про свій клас у вчителів. У виконанні учнів 5-Г глядачі почули чудову пісню «Україна – це ти», 5-Д представив зірок спорту, музикантів, митців і танцівників свого колективу.

Шестикласники мали завдання привітати гімназію від літературних героїв. Тому 6-А звернувся до казок Андерсена, 6-Б відтворив чудовий твір «Бременські музиканти», «Новорічними пригодами мавпочки» порадували учні 6-В. У казку «Дванадцять місяців» запросили нас гарно вбрані гімназисти 6-Г. Казковий модерн представив 6-Д, а 6-Є перетворив казку «Спляча красуня» на «Скандинавську красуню».

Сьомі класи творчо презентували світові континенти. Тому 7-А у бразильських костюмах надали всеохоплюючу інформацію про Південну Америку. Разом із козаками Північну Америку «відкрив» 7-Б. На Венеціанський фестиваль гості відправились завдяки 7-В, який показав Євразію. Разом із співачкою Sia й музичним гуртом «Savage Garden» ми з 7-Г перенеслися до Австралії. З пінгвінами 7-Д класу глядачі мали змогу відвідати й Антарктиду.

Гімназисти 8-х класів яскравими виступами надсилали вітання з Індії (8-А), Польщі (8-В), Китаю (8-Г), Бразилії (8-Б). Усі виступи супроводжувалися змістовним відеорядом і різнобарвними костюмами.

День народження гімназії завжди завершується найвизначнішою подією – конкурсом «Міс і Містер». У ньому брали участь Кирилов Іван і Перебийніс Вікторія (9-А), Дрогін Єгор та Карабанова Марія (9-Б), Преображенський Олексій і Білик Вікторія (9-В), Козаченко Володимир та Мележик Наталія (9-Г), Гуральник Даніїл та Сандул Аліна (10-А), Іолтуховський Ілля і Недураєва Анастасія (10-В), Ільницький Владислав та Гриньова Катерина (10-Г), Рогов Марк і Бондар Валерія (11-А), Христенко Павло та Величко Юлія (11-Б), Форкаш Давід і Кульбашна Анна (11-В).

Цьогоріч пари змагалися у танцювальному, інтелектуальному турах, а разом зі своїми учнівськими колективами представляли домашнє завдання за темою «Якби я був президентом…».

Старшокласники вразили запальними танцями, креативними відповідями, патріотичними піснями й театральними постановками. За рішенням журі «Міс та Містером Скандинавської гімназії – 2016» стали учні 10-А класу Гуральник Даніїл та Сандул Аліна.

Дякуємо вчителям, батькам та класним колективам за підготовку й успішні виступи, чудовий настрій і привітання!

Святкування 11-го дня народження Скандинавської гімназії

танцювальні конкурси серед учнів Скандинавської гімназії

виховні години учнів початкових класів Скандинавської гімназії

інтелектуальні конкурси серед учнів Скандинавської гімназії

Святкування 11-го дня народження Скандинавської гімназії

день Скандинавської гімназії 2016

річниця народження Скандинавської гімназії

Міс і Містер Скандинавської гімназії 2016

новини Скандинавської гімназії

проведення конкурсу Міс і Містер Скандинавської гімназії 2016

виступ старшокласників Скандинавської гімназії

патріотичні пісні учнів Скандинавської гімназії

Святкування 11-го дня народження Скандинавської гімназії

Святкування дня народження гімназії

Святкування 11-го дня народження Скандинавської гімназії

переможці конкурсу Міс і Містер Скандинавської гімназії 2016

учні 10-А класу Гуральник Даніїл та Сандул Аліна

<< Назад