Перемога в STEM

Що таке STEM? Акронім STEM слугує для позначення науки (Science), технології (Technology), інженерного проектування (Engineering) та математики (Mathematics). "STEM: професії майбутнього" - це унікальний проект, який діє у світі вже протягом багатьох років, а в Україні старт відбувся минулого року, де взяли участь 20 шкіл Києва.

Уже другий рік поспіль учні 10-х класів Скандинавської гімназії мали нагоду відвідати різні заняття, а саме: з інформатики, фізики, біології та хімії в компаніях світового рівня, таких як Microsoft, Syngenta, UMG, SAP та Melexis. Учасники проекту були неймовірно вражені та погоджуються, що "STEM" дуже допомагає визначитися з майбутньою професією, дізнатися більше про розвиток ІКТ, мікроелектроніки, біології та хімії, а також про роботу в компаніях.

Дівчата, які брали участь у проекті, мали можливість зустрітися з успішними жінками, які зробили кар’єру в науці та технічних професіях, що позитивно вплинуло на становлення їх як особистості.

У фіналі конкурсу кожна школа-учасниця мала запропонувати свого спікера для висвітлення цікавої STEM-теми. Спікером від Скандинавської гімназії стала учениця 10-Г класу Жильцова Дар’я з темою «Мобільна фотографія. Цікаві інженерні рішення», яка доклала немалих зусиль, аби гідно презентувати наш навчальний заклад.

Учні Скандинавської гімназії також взяли участь у підсумковому змаганні зі STEM-відео, посівши перше місце за оригінальні ідеї та креативність.

Наш навчальний заклад нагороджено дипломами і сертифікатом на отримання активатора поверхні (мультимедійний пристрій).

Вітаємо наших учнів! Бажаємо їм подальших успіхів і натхнення!

Перемога в STEM

Перемога в STEM

новини Скандинавської гімназії

Перемога в STEM

<< Назад