Фестиваль робототехніки

14 травня юні винахідники Скандинавської гімназії взяли участь у VIII Всеукраїнському фестивалі робототехніки Robotica 2016. Команда нашої школи «Smilyки» отримала номінацію «Найяскравіша команда» в змаганнях FLL Junior.

Програма FIRST LEGO League Jr. cтворена для того, щоб діти познайомились зі STEM-освітою за допомогою інструмента, який вони всі знають і люблять – конструктора LEGO.

Діти 6-9 років під керівництвом тренера працювали над проектом та створили презентацію, щоб взяти участь у фестивалі FIRST LEGO League Jr. Сильною мотивацією для учасників стало розуміння, що їх ідеї дійсно можуть змінити світ на краще. Майбутнє належить нашим дітям, і вони можуть впливати на нього вже сьогодні. Темою цього року є «Сміття – це скарб», де учні 1-4х класів представляли свій проект з переробки і використання шин разом із 40 командами з різних міст України.

 акож всі бажаючі змогли приєднатися до будівництва 3D карти України, для якої організатори побудували спеціальний майданчик перед Палацом Спорту.

На думку учасників фестивалю, це один із найкращих і найцікавіших конкурсів, у яких вони коли-небудь брали участь. І школярі вже готові до нових винаходів у новому сезоні. 

<< Назад