Дні вшанування подвигу

18 та 19 лютого – значущі в долі нашої країни та Києва. Два роки тому ціною власного життя українці вибороли шанс на гідне європейське майбутнє. Протягом цього тижня в гімназії відбулися заходи до Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

15 лютого гімназисти зустрілися з членом Спілки письменників України, учасником Революції гідності Мошуренком В.П., який розповів про криваві дні 2014 року, де він брав участь, а також прочитав поезії, присвячені цим подіям. Під час зустрічі учні мали можливість ознайомитися із проникливими  поезіями учениці 4-Б класу Анни Грицай, пов’язаними з військовими діями на Сході країни.

18 лютого  до гімназії завітали представники Благодійного фонду Марини Шеремет, які у виступі перед школярами звітували про результати акції зі збору макулатури в листопаді, де наші учні  здали 2635 кг паперу. Марина Шеремет розповіла про свою останню подорож на Схід України, показала фотографії своїх зустрічей із захисниками країни. Бійцям різних батальйонів нею були передані необхідні речі, придбані за кошти від здачі макулатури багатьма школами Дарницького району. Волонтер передала відео звернення бійців із фронту та подякувала учням гімназії за небайдужість та допомогу.

19 лютого школярі вдруге долучилися до акції зі збору макулатури за участю Благодійного фонду Марини Шеремет й цього разу зібрали 1937,2 кг.

Також тиждень відзначився Благодійним ярмарком, організованим учнями 10-Б класу, на якому гімназисти з 5 по 11 класи представили домашню випічку та солодощі. Кошти, зібрані від продажу, а саме 8142 грн.,  передані на лікування Прокопенка Олександра Сергійовича, бійця спецназу «Омега», сина нашого вчителя.

Дякуємо всім за активну участь у зазначених акціях, увагу й милосердя! Пам’ятаймо про наших захисників, про подвиг учасників Революції гідності й загиблих Небесної Сотні! Слава Україні! Слава Героям!

Дні вшанування подвигу

новини Скандинавської гімназії

вшанування подвигу учасників Революції гідності

Дні вшанування подвигу в Скандинавській гімназії

акція зі збору макулатури серед учнів Скандинавської гімназії

збор макулатури учнів Скандинавської гімназії

проведення благодійної ярмарки серед учнів Скандинавської гімназії

Дні вшанування подвигу

ярмарка серед учнів Скандинавської гімназії

<< Назад