Зустріч слухачів проекту «Ми і влада» в КМДА

12 лютого Департамент освіти і науки, молоді та спорту, ГО «Асоціація ділових і професійних жінок «Киянка», Скандинавська гімназія провела зустріч слухачів проекту «Ми і влада» з представниками Київської міської державної адміністрації – заступником міського голови Ганною Старостенко й головою постійної комісії Київради Юрієм Крикуновим.

Завданнями програми є усвідомлення молоддю особливостей відносин між владою і громадянським суспільством, формування свідомого позитивного ставлення до співпраці влади і громадян. Під час проекту старшокласники Скандинавської гімназії відвідують лекції, заняття, тренінги і круглі столи, дебати, дискусії, а також зустрічаються з політиками та представниками державних і громадських організацій.

Під час зустрічі школярі обговорили особливості роботи органів місцевого самоврядування, співпраці громадськості з представниками столичної влади. Учнів цікавили питання забезпечення реалізації державної політики у сфері соціальної підтримки населення, сім’ї та молоді, координація діяльності органів влади з питань освіти, молоді та спорту.

Зустріч слухачів проекту Ми і влада з представниками Київської міської державної адміністрації

особливості роботи органів місцевого самоврядування

співпраці громадськості з представниками столичної влади

<< Назад