Закриття проекту «Ми і влада»

Утвердження  української правової держави, розвиток громадянського суспільства нерозривно пов`язані із залученням нашої молоді до участі в громадсько-політичному житті країни. Саме вихованню активної громадської позиції старшокласників, підвищенню їхньої обізнаності в питаннях співпраці з представниками різних гілок влади, формуванню політичної культури сприяв проект «Ми і влада», який  втілювався в гімназії протягом поточного навчального року.

21 травня 2015 р. відбулося урочисте закриття проекту. З вітальним словом до учасників програми звернулися директор гімназії Пушкарьова Т.Е. та президент ГО «Асоціація ділових та професійних жінок «Киянка»   Гончарук Г.Й. Вони відзначили важливість знань, умінь та навичок, здобутих гімназистами під час участі в програмі.

Своїми враженнями від роботи в проекті поділилися старшокласники. Зокрема, учениця 9-Г класу Шкварок Анастасія підготувала звіт-презентацію найцікавіших заходів. До обговорення програми залучилися не тільки учні, а й батьківська громадськість.

Завершилося свято врученням сертифікатів про проходження курсу навчання за програмою «Ми і влада». Сподіваємося, що в майбутньому учасники проекту стануть відомими політиками, а першою сходинкою до цього й була участь у цьому заході.

Закриття проекту «Ми і влада»

Закриття проекту «Ми і влада»

Закриття проекту «Ми і влада»

Закриття проекту «Ми і влада»

<< Назад