Система безпеки «Смарсі»

Безпека та інновації навчальним закладам

БЕЗПЕКА

Унікальні в Україні та в світі оптичні реєстраційно-аналітичні системи безпеки «Смарсі», спеціально розроблені для навчальних закладів, автоматично привертають увагу до сторонніх осіб, які намагаються потрапити на територію навчального закладу, але не мають на це права. На ринку України понад 8 років! Обладнано понад 90 навчальних закладів! В наявності всі необхідні сертифікати та дозволи державних контролюючих органів України.

СПИСКИ ВІДСУТНІХ ТА ПРИСУТНІХ

Кого сьогодні немає в школі? Щоб з'ясувати це, не потрібно обходити кожний клас, перериваючи при цьому навчальний процес! Списки відсутніх та присутніх по кожному класу автоматично сформує та роздрукує для Вас програмно-апаратний комплекс "Смарсі".

КОНТРОЛЬ ЗАПІЗНЕНЬ ТА ПРОГУЛІВ

Коли приходять до школи учні та співробітники? Хто тікає з уроків, запізнюється або прогулює? Ця інформація за допомогою програмно-апаратного комплексу "Смарсі" у будь-який момент часу доступна адміністрації навчального закладу: директору, завучам, класним керівникам.

СМС-ПОВІДОМЛЕННЯ БАТЬКАМ ПРО ВХІД У ШКОЛУ ТА ВИХІД ЗІ ШКОЛИ

Як тільки дитина перетне поріг школи, на мобільний телефон батькам миттєво прийде СМС-повідомлення: "08:24 Дмитро увійшов до школи 12-й в класі з 27 учнів", а як тільки вийде з неї - "13:52 Дмитро вийшов зі школи, сьогодні в класі було 25 учнів з 27". Компанія «Смарсі» формує та відправляє СМС-повідомлення безкоштовно! Оператори стільникового зв’язку беруть плату за доставку СМС-повідомлень згідно з існуючими тарифами. СМС-повідомлення надсилаються виключно за бажанням батьків!

БЕЗКОШТОВНО! ОБМЕЖЕНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Завдяки підтримці українських благодійних та громадських організацій, меценатів та спонсорів системами безпеки «Смарсі» обладнано понад 90 навчальних закладів. Для цього необхідно придбати лише учнівські пластикові електронні ідентифікаційні документи один раз на весь термін навчання своєї дитини за ціною 50 грн. Ніяких абонентських плат чи інших обов’язкових платежів не передбачено! Проект «Безпека та інновації навчальним закладам» є соціальним!

Наш навчальний заклад має бажання приєднатися до проекту та отримати систему безпеки безкоштовно. Тому, шановні батьки, просимо повідомити класному керівнику свою згоду.

Детальніше про проект: www.smarsy.ua, (044) 599-92-52

<< Назад