Родинні свята у початковій школі

Жити у злагоді просто, якщо вмієш любити і поважати тих, хто поруч. Налагодженню доброзичливих дружніх взаємин з однокласниками, батьками, створенню комфортного для дітей навчального середовища опікуються вчителі гімназії. З цією метою у початковій школі відбулась низка родинних свят.

Осінь – це теплі спогади,кольорові враження та неповторна казка природи. У цей час людська фантазія та творчість малює світ у барвах жовто-багряних кольорів. Не залишаються осторонь  і учні початкових класів гімназії.

30 листопада в початковій школі відбулись  «Свято Осені» у 1-А класі під керівництвом Галік Олени Петрівни та «Чарівниця-осінь, прощавай!» у 3-Г класі під керівництвом Отрошенко Надії Миколаївни. У святково прикрашеній батьками  залі першокласники та третьокласники читали вірші, розігрували сценки, співали пісні. У запальному танку кружляли дитячі пари. Виставку поробок, смачні осінні подарунки на ярмарку, малюнки та вірші про осінь – все це підготували учні за допомогою батьків в дарунок осені. Наприкінці свята діти поласували смачним короваєм та фруктами. Під мелодію «Діти України» завершились свята, залишивши в душах глядачів впевненість, що у нашої держави достойне майбутнє – наші діти.

3 грудня відлунало свято «Мову свою рідну буду я вивчати» у 3-Д класі, класним керівником якого є Ящук Тетяна Леонідівна. Учні показали батькам, як добре вони вміють декламувати вірші, читати скоромовки та прислів’я українською, танцювати українські народні таночки і співати разом з однокласниками українські пісні. Родзинкою родинного дійства стали колискові пісні, які діти виконували на сцені разом  з мамами, татусями, бабусями і дідусями.

Що може бути краще шкільних буднів? Як чудово щодня спілкуватися з найкращими друзями, отримувати високі оцінки та похвалу від учителів! Під керівництвом Черноус Зої Петрівни у 1–Г класі відбулось свято «Добре вчитися у школі». Учні розповідали про свої навчальні будні, про серйозне ставлення до навчання, про друзів та вчителів. Інсценізація першокласниками казки «Колобок» викликала у глядачів бурхливі оплески. Батьки із задоволення спостерігали, як впевнено діти поводяться на сцені, користуються мікрофоном та демонструють свої акторські здібності. Герої казки «Колобок» закликали всіх учнів гарно навчатися, любити школу, щоб стати в майбутньому справжніми людьми. А також подякували батькам і вчителям за щоденну допомогу.

Родинні свята у початковій школі

«Свято Осені» у 1-А класі

«Чарівниця-осінь, прощавай!» у 3-Г класі

Родинні свята у початковій школі, новини

<< Назад