ПРОЩАВАЙ, ПОЧАТКОВА ШКОЛО!

Ось і настав той час, коли учні четвертих класів стали випускниками. Вінцем цього стали чудові випускні свята. Учні гарно вбрані, романтичні, з іскорками довіри до життя в очах, сповнені надії на здійснення всіх мрій і сподівань, такі дорослі, самостійні, свідомі, відповідальні. Підтвердженням цьому став підготовлені ними святкові концерти – випускні, які відбувалися у актовій залі.

По родинному тепло учні  прощались з своїм  першими  вчителями.  З почуттям глибокої вдячності згадували вони, як вчителі різних предметів ділились з ними знаннями, вчили їх доброті, справедливості й чесності,  спілкуватись, ділитись, дружити між собою.  Випускники початкової школи обіцяли гордо нести звання гімназиста, бути такими ж доброзичливими, як вчителі, любити спорт, не втрачати почуття гумору навіть у найскладніших ситуаціях, навчатись тільки на відмінно.

Майже кожен учень продемонстрував свої творчі вміння, які набув у художніх гуртках Скандинавської гімназії у вільний від навчання час. Запалювали душі - «Східні танці» і «Брейк» від учнів 4-Б,  підносили - «Вальс» 4-А класу, «Національні танці» у 4-В.  Лунали веселі пісні на святах 4-Г та 4-Д класах. Наповнювали зал мелодійні ноти від гри на піаніно чарівними випускницями.

Скільки в цьому святі поєдналось спогадів, мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі. Які щемливо-ніжні почуття охопили душі всіх учасників цих свят!

Гімназіє люба,
Гімназіє мила,
Як же ми всі тебе полюбили!
Світять нам зорі твої золоті
З сивої слов’янської давнини.
Чисто душевна школо моя,
Тепер ти друга матір моя!
Наші любі вчителі
Великими знаннями славляться вони.
Гімназіє люба зростай,
Від розумних дітей славу здобувай!

Мозгова Катерина, 4-Б клас

Випуск учнів початкових класів Скандинавської гімназії

святковий концерт випускників учнів початкових класів Скандинавської гімназії

прощання учнів початкових класів Скандинавської гімназії

випуск в Скандинавській гімназії учнів початкових класів

Випуск учнів початкових класів Скандинавської гімназії 2015

<< Назад