Проект Київ – Нествед: продовження

Протягом 20-24 жовтня наш навчальний заклад відвідала група учнів та вчителів Naestvedgymnasium  (м.Нествед, Данія), що проживала в сім’ях гімназистів, які вивчають данську мову. Співпраця з цією партнерською школою відбувається тривалий час, отже, і зараз ми вкотре з радістю зустрілися з нашими північними друзями.

Програма перебування данських гостей була насиченою і різноманітною: від відвідування історичних місць Києва (музею історії України у Другій світовій війні, Києво-Печерської лаври, Софіївського собору, музею Чорнобиля, Комплексу Бабин Яр, Майдану Незалежності) до культурних заходів у Скандинавській гімназії і Національному театрі опери та балету. Однією із найцікавіших екскурсій стала подорож до Межигір’я. Важливою як для данських, так і для українських дітей стала зустріч у посольстві Королівства Данії з послом Крістіаном Донс Крістенсеном, консулом Каріною Мюлін, де співробітники розповіли про діяльність амбасади, розвиток економічних та культурних зв’язків із нашою державою.

Дякуємо нашим друзям із Данії, зокрема вчителям Сюзанні Нільсен та Елен Крістенсен, за сміливий приїзд, небайдужість до нашого сьогодення, любов до українців і щире серце! Сподіваємось на продовження нашої дружби й наступні взаємні зустрічі.

Проект Київ – Нествед

учні та вчителі Naestvedgymnasium в Україні

Програма перебування данських гостей в Україні

зустріч у посольстві Королівства Данії з послом Крістіаном Донс

зустріч учнів Скандинавської гімназії з гостями з Данії

подорож до Межигір’я учнів Скандинавської гімназії та Naestvedgymnasium

єкскурсії учнів Скандинавської гімназії з гостями з Данії

<< Назад