Посвята у першокласники

Школа – це дивовижний світ! Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. Два місяці навчання маленьких першокласників швидко минули. 22 жовтня 2015 року відбулося традиційне свято для молодших школярів «Посвята у першокласники».

Кожен клас мав нагоду отримати перший досвід виступу на великій сцені. Учні, вчителі, батьки та гості з Данії оплесками зустрічали запальні таночки учнів 1-А класу(вчитель – Галік О.П., вихователь Монько М.) та 1-Д класу (вчитель Мельник І.А., вихователь  Логутенко Н.С.), порадували глядачів дзвінкоголосим співом учні 1-Б класу( вчитль Панчено Н.А., вихователь Тимченко Л.В.), 1-Вкласу (вчител Черкай І.Ф., вихователь Дарда О.В.), 1-Г класу (вчитель Черноус З.П.).

На посвяту до першокласників завітав Магістр Країни знань (учень 4-Г класу Щербатюк М.), який давав школярам настанови на отримання звання учня Скандинавської гімназії. Також були присутні на посвяті Весела нотка (учениця 4-Г класу Кисіленко М.) та Мудра думка (Томнюк М. учениця 4-Г класу), які загадували для учнів цікаві загадки на шкільну тематику. Веселий Букварик (Полікевич Г., учень 4-Г класу) закликав первачків до сумлінного навчання, гарної поведінки, бути вірними  друзями та поважати своїх вчителів і батьків. У стрімкому вальсі кружляли  дівчатка і хлопчики танцювального гурту «Шарм» під керівництвом хореографа Валієвої О.В.

Почуття гордості переповнювали малі серця. Адже у цей день на їх грудях засяяв довгоочікуваний значок учня Скандинавської гімназії. Новоспечені першокласники пообіцяли сумлінно вчитися, гарно поводитися і завжди радувати успіхами своїх вчителів та батьків.

Урочиста частина посвяти закінчилась, але не скінчилось свято для першокласників. Вони отримали сюрприз – подарунок від БО «Фонд «Сканді» та батьків – подорож до Державного академічного театру ляльок на перегляд цікавої вистави «Гуси-лебеді».

У добру путь Вам, наші дорогі першокласники!

Посвята у першокласники

Посвята у першокласники  у скандинавській гімназії

скандинавська гімназія україна

Посвята у першокласники

новини скандинавської гімназії

Посвята у першокласники київ

свято першокласників скандинавська гімназія

<< Назад