Модель ООН у  гімназії № 136

13-14 березня відбулася V  конференція старшокласників «Модель ООН: гімназія № 136»: «Мир – це справа кожного!» У ній взяли участь 27 команд з різних київських шкіл, у тому числі  2 команди Скандинавської гімназії: делегації Російської Федерації і Федеративної Республіки Німеччини.

Представники різних країн-учасниць ООН активно працювали у комітетах та комісіях, було створено коаліції та написано резолюції, які, на думку юних дипломатів, допоможуть вирішити світові проблеми. Тема конференції була акцентована на міжнародній співпраці задля миру у світі.

Також секретаріатом та організаторами було відмічено чудову підготовку команд Скандинавської гімназії. Представники Російської Федерації та Федеративної Республіки Німеччини, не зважаючи на усі труднощі, продемонстрували високий рівень підготовки та знань. Делегат Німеччини Віталій Коровкін, учень 10-А класу, став кращим делегатом ЮНЕСКО!

По завершенню конференції усі команди отримали сертифікати та призи. Генеральний Секретар під час заключної промови наголосив, що він впевнений: усі присутні мають велике майбутнє у сферах політології, дипломатії та журналістики!

Модель ООН у  гімназії № 136

Модель ООН у  гімназії № 136

Модель ООН у  гімназії № 136

Модель ООН у  гімназії № 136

<< Назад