Квест у Кіровограді

Наприкінці лютого учні Скандинавської гімназії на запрошення НВК «Кіровоградський колегіум» взяли участь у креативному квесті для учнівської молоді «Safe online 2015» («Безпечний Інтернет: квест – 2015»). Завданням цього заходу було підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення Інтернет-ресурсів, а також розвиток образного мислення та логіки школярів.

Подаємо враження учасниці квесту Жильцової Дар’ї, 9-Б кл.

Отже, невеличка передмова про нашу подорож: проблеми, запізнення, драйв та екстрим – все це спіткало нас на вокзалах, починаючи від м.Києва та закінчуючи вокзалом у м.Знамянка. Після приїзду до м.Кіровоград, команду «Сканді» люб'язно зустріли завуч колегіуму Людмила Вікторівна та батьки. Частину команди поселили у родинах, а решту - в готелі «Dvortsoviy».

День Х розпочався неймовірно…Частина команди, яка поселилася у готелі почала публікувати велику кількість інформації, твіттів, фото та, звичайно, банальних постів з хештегом нашої школи - #safeonn15sc , завдяки чому Скандинавська гімназія отримала 2-ге місце за кількістю та якістю хештегів квесту…

Реєстрація, а за ним урочисте відкриття заходу в актовій залі, жеребкування та отриманий нами 4-й порядковий номер, завдяки якому було вирішено, коли ми будемо рушати в дорогу до наступного етапу гри.

Квест на вулиці – неймовірний марафон. По-перше, ти повинен бігати, неначе навіжений поміж різними корпусами, а по-друге, відповідати на запитання з родзинкою, завчасно підготовленими керівництвом колегіуму.

Робота по комітетах – зачиняються двері та розпочинається невеличкий семінар, десь на 10-15 хвилин кожен, під час яких старшокласники Кіровоградського колегіуму розповідали про різні сфери діяльності Інтернет користувачів. У Скандинавської гімназії був улюблений комітет-станція – «Google», давні друзі наших учнів були головами даного комітету, вони неодноразово брали участь у «Моделях ООН: Сканді», неначе щось із рубрики: «спочатку Ви до нас на Модель ООН, а потім ми до Вас на квест!».

Танцювальний марафон – представлення історії та інсценування певних стилів танцю. Нашій команді дісталися танці стилю «Кантрі», із презентацією даного виду танцю ми впоралися на відмінно, дійсно діти виклалися на повну!

Завершення квесту – номінації всіх команд-учасників. Команда «Сканді» отримала 2-ге місце під час проходження гри, призову веб-камеру та диплом учасника квесту. Під час наради між суддями деяким школам, у тому числі і Скандинавській гімназії, було запропоновано станцювати свої танці на біс, на що усі команди відповіли згодою.

Потім була вражаюча екскурсія по місту. Галерея, площа Небесної Сотні, 105-ти-річна аптека, набережна та скриплячий міст закоханих – залишаться у наших серцях назавжди! Кіровоград – місто нереальної краси та історії, людей, які завжди готові простягнути тобі руку допомоги та покращити настрій.

Відео дивись тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLMYIO7YBuix8C_FkpyXZJ5z6xxBiCLL5u

«Safe online 2015» («Безпечний Інтернет: квест – 2015»)

Квест  у  Кіровограді

Безпечний Інтернет: квест – 2015

<< Назад